Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Tecnòfils

Opinions i reflexions d'interès

  • 2
    Mecenas
  • 6.0
    mensuales
  • 0.0
    total

Presentación

Tecnòfils (https://tecnofils.cat) és un nou projecte digital que aportarà al món opinió, investigació, entrevistes i un podcast quinzenal amb novetats que passen diàriament i no tenen la repercussió als mitjans tradicionals i que creiem d’importància. No serem un mitjà de comunicació que escriu notes de premsa, volem opinar del que sabem, volem dir-vos la veritat. A més, ho completarem amb el podcast quinzenal amb invitats reconeguts i parlant de temes transcendents.

Molts intenten aparèixer i tenir èxit, nosaltres volem ser una referència i per això aprofitem per reviure els grans blocaires que van iniciar un abans i després al món digital en català. Tornen la gran majoria per escriure a Tecnòfils, els que no ho fan en escrit, seran quinzenalment al podcast.

La clau de Tecnòfils és que ningú parla de com la tecnologia afecta els negocis, com reinventem l’educació amb el coronavirus, què hi ha més enllà dels videojocs, com les empreses han fet el salt digital o han mort o com els influenciadors acaparen els vídeos de TikTok amb petits anuncis darrere del seu ball.

Galería

Conexiones

Apoyan a Tecnòfils