Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Tecnòfils

Opinions i reflexions d'interès

  • 2
    Mecenas
  • 6.0
    mensuales
  • 0.0
    total

Benvinguts a Tecnòfils

Tecnòfils és un nou projecte digital que aportarà al món opinió, investigació, entrevistes i un podcast quinzenal amb novetats que passen diàriament i
Tecnòfils és un nou projecte digital que aportarà al món opinió, investigació, entrevistes i un podcast quinzenal amb novetats que passen diàriament i no tenen la repercussió als mitjans tradicionals, però que igualment creiem d’importància. No serem un mitjà de comunicació que reescriu notes de premsa: volem opinar del que sabem, volem dir-vos la veritat. A més, ho completarem amb el podcast quinzenal amb invitats reconeguts per parlar de temes transcendents.

Molts intenten aparèixer i tenir èxit, nosaltres volem ser una referència i per això aprofitarem per reviure els grans blocaires que van iniciar un abans i després al món digital en català. La gran majoria tornaran per escriure a Tecnòfils, i els que no ho faran per escrit, hi seran quinzenalment al podcast.La clau de Tecnòfils és que ningú parla de com la tecnologia afecta els negocis, com reinventem l’educació amb el coronavirus, què hi ha més enllà dels videojocs, com les empreses han fet el salt digital o han mort, o com els anomenats “influencers” acaparen els vídeos de TikTok amb petits anuncis darrere del seu ball.

Què fem de diferent a qualsevol altre lloc d’opinió?

Precisament ens diferencia que no som “un altre lloc d’opinió”. Fusionem els coneixements digitals de molts experts i els compartim, no entenem de territori, no entenem una sola llengua com a clau de l’èxit. Alguns articles seran col·laboracions en castellà amb experts del sector i que ens encantarà compartir amb vosaltres. A més, hi podreu participar activament aportant els vostres propis coneixements i experiències.
Qui fa Tecnòfils?
No entenem més que l’èxit conjunt. Som els antics blocaires de tecnologia de Catalunya. Guanyadors de Premis Blogs de Catalunya. En Carles Rabadà dirigirà el projecte. Ha estat sempre involucrat en el món digital des dels primers models d’iPhone i Android. Va iniciar els seus projectes digitals durant els seus estudis a Lleida el 2009 i sempre ha estat vinculat al món tecnològic. L’acompanyaran els seus companys d’aventures en molts projectes com ara en Víctor Sánchez, l’Albert Lopez Valin, en Guillem Alsina, Cedric Sierras i molts d’altres.
No som un mitjà de comunicació tradicional
No aportarem notícies sense cap mena de valor lectora
No formem part de cap equip manipulat